Kommunikation og fællesskab med og mellem vores mange chauffører

Vognmand Ernst Jacobsen A/S har valgt ZimaOne platformen til at nå ud til de mange chauffører med daglig kommunikation, videndeling og dokumentdeling. Med en medarbejder app, der indeholder alle de vigtige papirer, viden og kommunikation, er det blevet meget mere smidigt at holde chaufførerne opdateret når de er på farten og ude hos kunderne. Vigtig information flyder nu smidigt og helt uden ophold.

Herudover skabes der også fællesskab med og mellem alle medarbejdere på en helt ny måde, således alle bliver en større del af familien og virksomheden.

En løsning der både har effektive værktøjer i det daglige og samtidig en social anvendelse også. En app og en indgang.

Infoskærme holder vores medarbejdere opdateret

Vi oplever en kraftig vækst i virksomheden og med mere end 90+ ansatte og nye kommer til hele tiden har det været en udfordring at informere alle medarbejedere om hvad der sker i virksomheden og holde dem up-to date.

Med infoskærme placeret på forskellige områder i virksomheden kan vi dele information med alle vores medarbejdere hurtigt og effektivt. Det er nu blevet nemmere at informere om nyheder, aktiviteter, hvem som er ude af huset, fødselsdage og jubilæer, eller hvad der severes i kantinen.

Ligeledes har vi opsat infoskærm i receptionen, så vores gæster af huset kan se videoer og information om virksomheden når de ankommer.

Smidigere kommunikation

Vi havde et behov for en mere smidigere kommunikation med vores medarbejdere som er på farten hver dag. Med zimaone workplace kan vi sende beskeder til telefonen med nye opgaver og interne meddelelser hurtigt og nemt – det sparer os for at ringe og forstyrre unødigt.

En anden ekstra god funktion vi bruger rigtig meget, er at vi nemt kan dele tekniske dokumenter eller projekt filer dirkete til mearbejderens telefon når de er ude hos kunden. På den måde har de altid adgang til projekt dokumenter uden at brug af adgang til PC eller arbejdsstation – og faktisk har mange af vores medarbejdere slet ikke adgang til PC eller arbejdsstation.

Kommunikation med eksterne partnere og leverandører

Vi bruger især projekt- og sagsportalen til at køre vores byggesager i skyen hvor vi kan dele dokumenter, aktiviteter og projektdata med vores mange eksterne samarbejdspartnere. Med både en web- og app udgave kan alle få adgang til projektdata uanset tid og sted og derved minimere risikoen for fejl der kan koste mange penge at rette op på senere. Alle er altid informeret om ændringer og nye tilføjelser til projekterne.

Alt i alt er det meget brugervenligt og der er ikke nødvendigt at give nogen særlig support.

Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed?