Vi hjælper med at bringe mennesker tættere sammen og skabe bedre arbejdspladser ved hjælp af nye digitale muligheder

ZimaOne® udvikler og markedsfører vores egen intranet- og medarbejder platform der bidrager til en mere digitaliseret, effektiv og smidig hverdag i virksomheder og organisationer i forskellige brancher og industrier – og med medarbejderen og mobilen som udgangspunktet.

ZimaOne® er næste generations intranet hvor alle virksomhedens medarbejdere kan være med til at kommunikere, finde viden, information og ikke mindst dele viden mellem alle medarbejdere i virksomheden på en helt ny social og inkluderende måde. På den måde skabes der bro mellem mennesker, organisation og teknologi – til at bygge konkurrencedygtige vinder virksomheder og teams der er klar til fremtidig vækst.

Vores platform er sikker, robust og klar til at håndtere fremtiden med nye og spændende funktioner der alle har til formål at digitalisere virksomheder og organisationer.

Vi er stolte over at være kåret som Børsen Gazelle 2019, 2020
Vi har en helt klar strategi og vision om produktets fremtid.

Vi er kun lige begyndt! Vi har en meget klar vision og langsigtet strategi med vores platform. Vi ønsker at bygge en standard og skalerbar platform der understøtter fremtidens udfordringer og digitaliseringskrav, således vores kunder kan blive ved med at være agile, effektive og især fastholde medarbejdere og spændende arbejdspladser.

Vores vision og værdier
Visionen er
… en platform der bringer mennesker tættere sammen, skaber viden og sammenhold igennem hele organisationen

Vores vision er at skabe en cloud platform hvor alle medarbejdere i virksomheden kan kommunikere, engagere og dele viden på tværs af afdelinger, lokationer og enheder. Der skal ikke længere være begrænsninger i forhold til lokation og funktion i virksomheden, men alle medarbejdere har adgang til samme information uanset tid, sted og teknologi.

Vores cloud platform er en “app store” for en række effektivitets givende værktøjer hvor kunden tager de værktøjer fra hylden som der ønskes i organisationen. Alt sammen med det formål at bringe mennesker og teknologi sammen.

Missionen er
… at hjælpe vores kunder med motivering, effektivisering og digitalisering af arbejdsstyrken

Vores mission er at hjælpe virksomheder og organisationer med digitalisering imellem alle virksomhedens medarbejdere. Vi ønsker at udbygge vores platform, således at den bliver en naturlig del af virksomhedens hverdag.

Vores mission er at gøre dette ved at lytte til vore kunder og lytte til deres udfordringer i hverdagen og lære hvor vi kan tilføre effektive værktøjer og værdi i den fremadrettet effektivisering og digitalisering af virksomheder og organisationer.

Værdierne er
… løsningsorienteret og helt igennem fantastisk kundeservice

Vores værdier bygger på traditionelle holdninger, men ofte glemt, nemlig at lytte til vores kunder, at indleve os i og forstå deres hverdag. Det handler om at skabe værdi, for vores kunder og dermed også for os. Det er vores berettigelse i markedet.

Vi ønsker at give support til vore kunder hurtigt og effektivt hver dag. Vi vil gøre det sammen med vores glade medarbejdere, som synes det er spændende og sjovt at opbygge gode relationer til kunder og partnere – og sammen opbygge en fantastisk digital platform af høj værdi i hverdagen.

Team ZimaOne®
Salg & Marketing

Kim
Co-Founder & Salg

Mireille
Salg

Melanie
Marketing

Kunde succes

Jan
Co-Founder, Implementering & Onboarding

Udvikling

Alexey
CTO

Yuri
IOS Mobil

Sergey
Android Mobil

Olga
IOS Mobil

Tatiana
Android Mobil

Nicolaj
Back-end og Web

Gleb
Design og UX/UI

Sergey
Test og implementering

Det gode humør :o)

Tea
Chief godt humør spreder

Hør mere om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med intern kommunikation og videndeling